DIENSTEN

Workshops en Activiteiten

Workshops en Activiteiten bij Liva Cura

Onze workshops en activiteiten bij Liva Cura bieden een waardevolle kans om welzijn te bevorderen, sociale verbinding te ervaren, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en de levensvreugde te vergroten.

Het zijn essentiële bouwstenen voor een evenwichtiger en vervuld leven.

Afspraak maken

Onze toewijding aan sociale verbinding en vaardigheden ontwikkelen:

Bij Liva Cura geloven we dat leren een levenslange reis is. Onze workshops en activiteiten bieden:

Welzijnsbevordering

Onze workshops en activiteiten zijn gericht op het verbeteren van het algehele welzijn van onze cliënten, door middel van diverse programma’s die fysieke, mentale en emotionele gezondheid bevorderen.

Levensvreugde Vergroten

Door middel van boeiende en plezierige activiteiten willen we de levensvreugde van onze cliënten vergroten en een positieve levenshouding bevorderen, waarbij we streven naar een evenwichtige en vervullende levensstijl.

Sociale Verbinding

Workshops bieden een waardevolle gelegenheid om elkaar te ontmoeten, relaties op te bouwen en een gevoel van verbondenheid te ervaren in een ondersteunende omgeving.

Vaardigheden Ontwikkelen​

We streven ernaar om onze cliënten te helpen bij het ontwikkelen van praktische vaardigheden en het bevorderen van persoonlijke groei, zodat ze beter kunnen omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven.​

Onze aangeboden workshops en aktiviteiten

Ontdek de verscheidenheid aan trainingen en cursussen die wij aanbieden, waaronder:

  • Creatieve expressie: DIY workshops zoals schilderen, tekenen, of schrijven, die creatieve expressie stimuleren als middel om emoties te uiten en stress te verminderen.
  • Mindfulness en stressmanagement: Workshops gericht op het aanleren van mindfulness-technieken en effectieve strategieën voor stressmanagement.
  • Educatieve workshops: Workshops over diverse educatieve onderwerpen, zoals gezondheid, wetenschap, kunst en cultuur, om de kennis en interesse van de deelnemers te vergroten.
  • Activiteiten: Verschillende soorten activiteiten zoals groepsuitstapjes, sportieve evenementen, culturele activiteiten en sociale bijeenkomsten.

Onze Doelgroep

Onze workshops en activiteiten zijn bedoeld voor een diverse groep mensen, waaronder jongeren, volwassenen, senioren en kwetsbare doelgroepen, zoals alleenstaande moeders en personen met lichamelijke of verstandelijke beperkingen.

Bij Liva Cura streven we ernaar om een inclusieve en ondersteunende omgeving te bieden waar iedereen zich welkom en gehoord voelt. We geloven in het belang van diversiteit en willen programma’s aanbieden die afgestemd zijn op de verschillende behoeften en interesses van onze cliënten.

Hoe u kunt aanmelden voor onze workshops en activiteiten

Bij Liva Cura zijn we gepassioneerd om sociale verbinding en vaardighedenontwikkeling te stimuleren. Wij staan klaar om u te begeleiden op uw pad voor een evenwichtiger en vervuld leven. 

Het aanmelden voor onze workshops en activiteiten is eenvoudig. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze trainingen en cursussen? Neem gerust contact met ons op via contactgegevens.