DIENSTEN

Trainingen & Cursussen

Trainingen & Cursussen bij Liva Cura

Ontdek ons diverse aanbod aan trainingen en cursussen, ontworpen om uw professionele vaardigheden te versterken en uw expertise te vergroten. Van Triple P (positief opvoeden voor ouders) tot Islamitische geestelijke verzorgingstrainingen, lezingen en seminars, tot coaching van godsdienstleerkrachten en inspirerende keynotes voor speciale bijeenkomsten zoals iftars.

Welkom bij Liva Cura, waar we samen streven naar groei en kennisdeling.

Afspraak maken

Review

“Wij hebben de positieve opvoeding cursus gevolgd en zijn erg tevreden hierover. Maar in een paar weken tijd zijn wij veel wijzer geworden met veel interactie, kennis en het toepassen van vaardigheden was het een erg nuttige cursus.

Ik raad het iedere ouder aan om het te volgen.
Op naar een positieve opvoeding en een positieve relatie met je kind(eren)…. :)!”

Onze toewijding aan educatie en empowerment

Bij Liva Cura geloven we dat leren een levenslange reis is. Onze trainingen en cursussen bieden:

Persoonlijke Ontwikkeling

Ontdek uw innerlijke kracht en groeipotentieel door middel van gerichte begeleiding en ondersteuning.

Professionele Groei

Versterk uw professionele vaardigheden en expertise door middel van op maat gemaakte trainingen en workshops.

Empowerment

Wij streven ernaar om u te empoweren, zodat u zelfverzekerd beslissingen kunt nemen en positieve veranderingen kunt aanbrengen.

Islamitische Cultuur & Zorg

Onze trainingen en cursussen bieden inzicht in islamitische cultuur en zorg, voor een gevoelige benadering van zorgverlening.

Onze trainingen & cursussen

Ontdek de verscheidenheid aan trainingen en cursussen die wij aanbieden, waaronder:

  • Scholing zorgpersoneel: Trainingen voor zorgpersoneel over cultuursensitief werken, islamitische vraagstukken in de hedendaagse zorg en hoe om te gaan met cliënten in hun palliatieve fase.
  • Coaching Godsdienstleerkrachten: Coaching voor godsdienstleerkrachten, zowel in het reguliere basisonderwijs als op weekendscholen, gericht op het verbeteren van hun kennis en vaardigheden.
  • Triple P (Positief Opvoeden): Een positieve opvoedingscursus voor ouders van kinderen tussen de 0-12 en 12+ jaar, in samenwerking met SPIOR en gesubsidieerd door de gemeente Rotterdam.

Neem contact met ons op

Bij Liva Cura zijn we gepassioneerd om kennis te delen en empowerment te stimuleren. Wij staan klaar om u te begeleiden op uw pad van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze trainingen en cursussen? Neem gerust contact met ons op via contactgegevens.