LEER ONS KENNEN

Over ons

Uw vertrouwde partner in islamitisch geïnspireerde zorg

Welkom bij Liva Cura

Welkom bij Liva Cura, een thuis waar zorg en compassie samenkomen. Hier bij Liva Cura zijn we meer dan alleen een zorgonderneming; we zijn een familie van toegewijde professionals met een gedeelde passie voor islamitische zorg.

Deze pagina biedt een glimp van wie we zijn, waarom we doen wat we doen, en hoe we een warme, ondersteunende sfeer creëren voor onze cliënten. Ontdek de kracht van zorg die geworteld is in empathie, theologische kennis en een diepgewortelde betrokkenheid bij het welzijn van onze gemeenschap.

Even voorstellen..

Graag stel ik mezelf aan u voor als de eigenaar van Liva Cura, Ugur Demirci. Als een toegewijd echtgenoot en vader van vier kinderen, ben ik gedreven om hoogwaardige zorg te bieden die doordrenkt is met islamitische waarden. Mijn professionele achtergrond omvat een afgeronde hbo-opleiding in Islamitische Theologie, gevolgd door een masteropleiding tot Geestelijk Verzorger.

Mijn ervaringen als imam en mijn voortdurende inzet in het onderwijs hebben mijn passie voor het ondersteunen van anderen versterkt. Gedurende vele jaren heb ik met toewijding godsdienstlessen gegeven aan zowel leerlingen als leerkrachten, terwijl ik tevens fungeerde als vertrouwenspersoon voor alle betrokkenen binnen het onderwijsproces.

Tevens heb ik mijzelf blijven ontwikkelen door het volgen van diverse trainingen en certificeringsprogramma’s, waaronder Islamitische Pedagogiek, Positief Opvoeden (Triple P), en het ontwikkelen van een groeimentaliteit. Door deze brede expertise en mijn voortdurende streven naar professionaliteit, ben ik vastbesloten om bij Liva Cura een zorgomgeving te creëren die gericht is op het bevorderen van welzijn en groei voor elk individu dat wij bedienen.

Onze geschiedenis

Liva Cura werd opgericht in 2022 met als doel om mensen van dienst te zijn. Onze ambitie wordt gevoed door de wijze woorden van onze geliefde profeet Muhammed (saw), die ons inspireerde met zijn uitspraak: ‘De beste onder jullie is degene die de mensheid het meest van nut is.’

Ondanks dat we een startende onderneming zijn, staat professionaliteit bij ons voorop en kunnen we bogen op jarenlange ervaring. We zijn momenteel in een groeifase en onderzoeken voortdurend mogelijkheden voor samenwerking en verbetering van onze zorg. Ons streven is om deze kwalitatieve islamitische dienstverlening nog vele jaren voort te zetten.

Wat ons uniek maakt

Islamitisch geworteld welzijn

Bij Liva Cura wordt zorg verrijkt door de integratie van hoogwaardige zorg met islamitische waarden. We streven ernaar uw cultuur en achtergrond te omarmen, zodat u zich begrepen, gehoord en op uw gemak voelt. Dit alles betekent dat wij uw behoeften en wensen begrijpen en hierop kunnen inspelen met passende zorg en ondersteuning.

Vertrouwde omgeving

Onze missie om welzijn, comfort en geluk voorop te stellen is meer dan een uitspraak; het is de kern van alles wat we doen. Bij Liva Cura gaat zorg verder dan de oppervlakte, waarbij empathie, theologische kennis en oprechte toewijding samenkomen om een zorgervaring te creëren die diepgaand en verrijkend is.

Zorg met een diepgaand doel

Als kleinschalige organisatie creëren wij een persoonlijke en vertrouwde omgeving waarin elke cliënt wordt gekend. Onze benadering is niet slechts een dienstverlening, maar een toewijding om een betekenisvolle impact te maken op het leven van degenen die we bedienen.

Individuele ondersteuning

Bij Liva Cura geloven we sterk in zorg op maat. We streven ernaar om elke cliënt te voorzien van zorg die perfect is afgestemd op hun unieke behoeften en doelen. Of het nu gaat om begeleiding, behandelingen of programma’s, wij luisteren naar uw wensen om een zorgplan te ontwikkelen dat specifiek op u is gericht.

Onze missie

Bij Liva Cura verlenen we (islamitische) zorg met toewijding, waar het welzijn van onze cliënten centraal staat, of het nu gaat om geestelijke verzorging, begeleiding, therapie of educatie.

Onze visie

Liva Cura streeft naar onderscheidende, kwalitatieve zorg, geworteld in islamitische principes, waar persoonlijke verbinding en zorg op maat samenkomen in een vertrouwde omgeving.

Het Liva Cura team

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met diverse achtergronden en expertisegebieden.

  • Zorgverleners: Toegewijd aan het bieden van hoogwaardige, op islamitische waarden gebaseerde zorg op maat, waarbij welzijn en empathie centraal staan.
  • Educatieve experts: Ervaren in kennisdeling en empowerment met een islamitische grondslag, om het welzijn van individuen en gemeenschappen te versterken.
  • Therapeuten: Onze toegewijde therapeuten zijn gespecialiseerd in relatie- en gezinstherapieën die ook de spirituele dimensie volgens islamitische richtlijnen in acht nemen.
  • Geestelijk verzorgers: Bieden ondersteuning op spiritueel en emotioneel gebied, geworteld in islamitische waarden, voor een holistische benadering van welzijn.