DIENSTEN

Hijama & Cupping Therapie

Hijama & Cupping therapie bij Liva Cura

Ontdek de helende kracht van traditionele therapieën met onze Hijama & Cupping Therapie. Bij Liva Cura richten we ons op het bevorderen van fysiek en mentaal welzijn door middel van eeuwenoude geneeswijzen.

Dit is de soennah van onze profeet ﷺ (vrede zij met hem);

De profeet ﷺ zei: “Diegene die een Soennah doet herleven van mij Soennah en de mensen praktiseren het, hij/zij zal dezelfde beloning ontvangen van diegenen die het uitvoeren zonder dat hun beloning word vermindert…” [Sunan ibn Maajah]

De daden die onze Profeet heeft verricht en aanbevolen, hebben zonder twijfel een betekenis en wijsheid. Zijn leven is een voorbeeld voor ons: “Voorwaar, in de Boodschapper van Allah is er voor jullie een prachtig voorbeeld voor wie Allah en het Hiernamaals wenst en Allah veel gedenkt.” (Koran, Al-Ahzab, 33:21)

Afspraak maken

Quote

“Meer dan alleen een fysieke behandeling.”

Onze toewijding aan traditionele therapieën

Bij Liva Cura omarmen we eeuwenoude wijsheid en bieden we:

Ontspanning

Hijama stimuleert niet alleen fysiek herstel, maar biedt ook diepgaande ontspanning en verlichting van stress.

Welzijn bevordering

Hijama bevordert welzijn door de natuurlijke genezing te stimuleren en de algehele gezondheid te verbeteren.

Diepgaande heling

Onze benadering van diepgaande heling omvat het streven naar welzijn op zowel fysiek als mentaal niveau, met aandacht voor een gezonde balans tussen lichaam en geest.

Persoonlijke aandacht

Individueel afgestemde behandelingen bieden een op maat gemaakte ervaring, aangepast aan uw unieke behoeften en voorkeuren.

Hijama & Cupping therapie

Ervaar de voordelen van onze Hijama & Cupping therapie, waaronder:

  • Pijnverlichting: Gerichte behandeling voor pijnverlichting en ontspanning.
  • Ontgifting: Stimuleert de bloedsomloop en verwijdert toxines.
  • Energieherstel: Bevordert een gezonde energiestroom in het lichaam.

Traditionele therapieën

Bij Liva Cura zijn we toegewijd aan uw welzijn en bieden we effectieve traditionele therapieën voor een gebalanceerd en gezond leven. Door middel van deze eeuwenoude praktijken streven we ernaar om uw fysieke, mentale en emotionele gezondheid te verbeteren, zodat u optimaal kunt genieten van het leven.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze traditionele therapieën? Neem gerust contact met ons op via contactgegevens.