Diensten

Gezins- en Relatietherapie

Gezins- en Relatietherapie bij
Liva Cura

Onder de talloze en grootste zegeningen die Allah ons heeft geschonken, zijn de liefde en genegenheid die Hij tussen echtgenoten heeft geplaatst: ‘En onder Zijn tekenen is dat Hij voor jullie echtgenotes heeft geschapen uit jullie eigen soort, opdat jullie rust bij hen vinden en Hij bracht tussen jullie liefde en genegenheid voort.’ (Soera Ar-Roem 30:21)

De Islam gebiedt haar volgelingen om te trouwen en moedigt huwelijk aan voor degenen die hun kuisheid willen bewaken. Zoals de Profeet (vrede zij met hem) zei: ‘Er zijn drie personen waarbij Allah hen zeker zal helpen.’ Onder deze drie noemde hij ‘iemand die wil trouwen om zijn kuisheid te bewaken.’ (Sunan At-Tirmidhi: 1655)

Ontdek bij Liva Cura diepgaande ondersteuning op het gebied van relatie- en gezinstherapie. In een veilige omgeving bieden wij empathische begeleiding om sterke banden binnen uw gezin te versterken. Laat Liva Cura u helpen positieve veranderingen te omarmen en een fundament van duurzaam welzijn te leggen op uw reis naar gezinsgeluk.

Quotes die onze benadering onderstrepen

"Soms is het beter om samen gelukkig onvolmaakt te zijn dan perfect alleen."

"Families zijn als takken aan een boom; we groeien in verschillende richtingen, maar onze wortels blijven hetzelfde."

"Families zijn de kompas die ons leidt; liefde is wat het allemaal de moeite waard maakt."

"De kracht van een relatie ligt niet in de afwezigheid van conflicten, maar in het vermogen om ermee om te gaan."

"Een gezin dat samen groeit, blijft samen sterk."

Wat gezins- en relatietherapie biedt

Versterkende communicatie

Ontdek de kracht van liefdevolle communicatie als sleutel tot begrip en verbondenheid. Leer effectieve manieren om met elkaar te praten en conflicten op te lossen, waardoor de basis wordt gelegd voor sterke en gezonde relaties.

Gezinsdynamiek en balans

Verken de complexe dynamiek binnen gezinnen en ontwikkel tools om evenwicht te creëren. Samen werken we aan het begrijpen van verschillende perspectieven en het bouwen van een stabiele basis voor harmonieus samenleven.

Herstel en groei in de relaties

Ontdek de mogelijkheden van herstel in relaties, waarbij we samen aan een toekomst werken die sterker en veerkrachtiger is. Leer hoe het omgaan met uitdagingen en conflicten de weg kan banen naar een duurzame en bevredigende verbinding.

Islamitische Leiding

De Islam leert ons gedetailleerd hoe we ons in een huwelijk moeten gedragen, met vriendelijkheid en respect jegens elkaar, zoals vermeld in Soera an-Nisaa’ (4:19). Onze profeet Mohammed ﷺ benadrukte het belang van goed gedrag tegenover onze partners en stelde zichzelf als voorbeeld.

Waarom kiezen voor onze gezins- en relatietherapie?

Hoe kunnen we u ondersteunen?

Laat uw relaties opbloeien met onze professionele ondersteuning. Ontdek de talloze groeimogelijkheden door contact met ons op te nemen voor deskundige begeleiding.

Via de verstrekte contactgegevens kunt u ontdekken hoe onze ondersteuning uw leven kan verbeteren en vereenvoudigen. Bij Liva Cura nemen we uw thuissituatie serieus.