Onze Diensten

Bij Liva Cura begrijpen we dat iedereen unieke zorgbehoeften heeft. Daarom bieden we een scala aan zorgvuldig samengestelde diensten om aan uw specifieke wensen te voldoen:

Ontdek bij Liva Cura op maat gemaakte zorg, waarmee we streven naar een verbeterd dagelijks welzijn. Laat ons team u begeleiden naar een gezondere levensstijl.

Wij bieden gezins- en relatietherapieën aan, doordrenkt met Islamitische waarden, om conflicten op te lossen, communicatie te verbeteren en relaties te versterken.

Onze geestelijke verzorging biedt ondersteuning, begeleiding en een luisterend oor voor mensen die behoefte hebben aan spirituele en emotionele ondersteuning.

Wij bieden Hijama en Cupping diensten aan als traditionele geneeswijze, gericht op het bevorderen van fysiek welzijn en het verminderen van stress.

Onze educatieve cursussen en trainingen richten zich op diverse onderwerpen, waaronder (Islamitische) opvoeding, pedagogiek en een breed scala aan andere onderwerpen.

Wij organiseren interactieve workshops en activiteiten om een breed scala aan ondersteuning en educatie te bieden, gericht op het bevorderen van uw welzijn.

wij zoeken jou!

Werken bij Liva Cura

Bij Liva Cura bieden we uitdagende carrièremogelijkheden voor gepassioneerde professionals die onze toewijding aan welzijn delen. Of je nu ervaren bent in de zorg of aan het begin van je carrière staat, wij bieden een stimulerende werkomgeving gericht op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

 

Heb je interesse om deel uit te maken van ons team?

Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe je een verschil kunt maken in het leven van anderen.

Neem voor vragen over solliciteren contact met ons op via:

info@livacura.nl of +31 6 11 727 866